Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beklenen paylaşım geldi: TOGG'un yeni logosu belli oldu

Düzenleyen:
Beklenen paylaşım geldi: TOGG'un yeni logosu belli oldu

T-Otomobil Haberleri

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu’nun (TOGG) sosyal medya hesabından gizemli bir paylaşım yapmıştı. Yaptığı paylaşımda '14.30'da buluşalım' tweeti atılmıştı. TOGG’dan merakla beklenen paylaşım ise geldi. Dört gözle beklenen yerli otomobilin lagosu belli oldu.

Twitter hesabından gizemli bir paylaşım yapan TOGG, '14.30'da buluşalım' tweeti atmıştı. Aynı zamanda atılan tweette, "Akıl kalp, insan teknoloyi, doğu batı, birlik çokluk ve bilim sanat" kelimelerinin kullanıldığı bir not düşülmüştü. 

TOGG LOGOSUNU SEÇTİ 

Merakla beklenen paylaşım geldi. Türkiye’nin küresel mobilite markası TOGG, ‘Yeniliğe Yolculuk’ hedefinde marka isminin ardından logosunu da seçti. TOGG'un logosu yaşamı kolaylaştıran mobilite çözümleri sayesinde teknolojiyi ve insanı bugünün ve yarının kesişim noktasında bir araya getiren bir teknoloji şirketi olduğunu da vurguluyor.

Beklenen paylaşım geldi: TOGG'un yeni logosu belli oldu

MARKA İSMİNİ BELİRLEMİŞTİ 

Fikri ve sınai mülkiyeti yüzde 100 Türkiye’ye ait küresel bir marka ortaya çıkarmak ve Türk mobilite ekosisteminin çekirdeğini oluşturmak hedefiyle yola çıkan TOGG, marka isminin ardından logosunu da belirledi.

EN YÜKSEK PUANI ALDI 

27 Aralık 2019’da ön gösterim araçlarının Türkiye’ye ve dünyaya tanıtılmasıyla YeniLig’e adım atan TOGG, o günden bu yana önemli bir bilinirlik seviyesine ulaşan ‘TOGG’ ismini marka adı olarak kullanmaya karar vermesinin ardından, logo seçimini de yaptı. Yerli ve global ajansların dahil olduğu bir sürecin ardından, bugüne kadar Türkiye’de ve dünyada önemli markaların logolarını tasarlayan marka ajansı CGH’nin logo tasarımı en yüksek puanı alarak, TOGG'un logosu olarak seçildi.

Beklenen paylaşım geldi: TOGG'un yeni logosu belli oldu

DOĞU VE BATI’NIN BİR ARAYA GELMESİNİ SİMGELİYOR 

Logo tasarımında iki ok, ortasında değerli taş şeklini oluşturacak şekilde kaynaşarak, Doğu ve Batı’nın bir araya gelmesini simgeliyor. Logo aynı zamanda TOGG'un yaşamı kolaylaştıran mobilite çözümleri sayesinde teknolojiyi ve insanı bugünün ve yarının kesişim noktasında bir araya getiren bir teknoloji şirketi olduğunu da vurguluyor. Logo için Avrupa Birliği, ABD, Çin, Rusya, Azerbaycan, Türk Cumhuriyetleri ve Türkiye’de gerekli tescil işlemleri başlatıldı.

Beklenen paylaşım geldi: TOGG'un yeni logosu belli oldu

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...