İkinci el araçta premium ihale

İkinci el araçta premium ihale

T-Otomobil Haberleri

Geçtiğimiz ocak ayında ilki düzenlenen ve yoğun talep gören “ikinci el Premium otomobil” ihalesi “2plan” ve Borusan grup şirketlerinden “Borusan Araç İhale” iş birliği ile 24 Mart Perşembe günü tekrar düzenlenecek.

ALİ ÇELİK

Borusan Araç İhale, 2plan bayileri ve müşterilerinin davet edileceği ihale açık artırma usulüyle gerçekleştirilecek. Konuyla ilgili açıklama yapan 2plan İcra Kurulu Başkanı Orhan Ülgür “İlk ihalede 60 adet birbirinden değerli premium ikinci el otomobil için kıyasıya rekabet yaşandı. Toplamda 23 milyon lirayı bulan 25 araç satışı gerçekleşti. Bu kez de daha fazla katılımcı olacağını öngörüyoruz. Bu nedenle davetli sayımızı sınırlı tuttuk. Borusan Araç İhale ile birlikteliğimiz ile gelen tecrübe ve güven buluşması müşterilerimize fayda sağlayacağını düşünüyoruz. Amacımız müşterilerimize kolay, güvenilir, alternatif bir satın alma deneyimi yaşatmak, ‘ihale’ sistemiyle ilk kez son kullanıcıya yönelik düzenlenen etkinliklerimizde, davetliler hayal ettikleri otomobile alışılmışın dışında bir formatta sahip olabiliyor” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...