Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yerli otomobil Togg yeni iş ilanlarını yayınladı

Düzenleyen:
Yerli otomobil Togg yeni iş ilanlarını yayınladı

T-Otomobil Haberleri

Türkiye'nin Otomobil Girişimi Grubu (Togg), kadrosuna yeni isimler katmak için iş ilanları yayınlamaya devam ediyor. Şirket, blok zinciri geliştiricisi ve mobil uygulama alanında bir uzman alımı yapacağını duyurdu.

Yeni nesil teknolojilerle geliştirilen yerli otomobil Togg, ABD'de düzenlenen CES 2022 fuarında büyük beğeni toplamıştı. Geçtiğimiz hafta ise otomobil, Ankara'da düzenlenen EKO İKLİM Zirvesinde ziyaretçilerin karşısına çıktı. Elektrikli otomobil segmentinde dengeleri değiştirmesi beklenen Togg'un yeni iş ilanları yayınladığını görüyoruz.

LinkedIn platformunda iki yeni iş ilanı yayınlayan şirket blok zinci geliştiricisi aradığını duyurdu. Şirket, başvuru şartlarında 'saygın bir üniversiteden lisans veya yüksek lisans derecesi'nin yanı sıra alanında en az üç yıllık tecrübe de istiyor. 

Bu arada Togg, mobil uygulama alanında da çalışacak bir personel aradığını duyurdu. Bu ilanda da yine saygın bir üniversiteden lisans/yüksek lisans derecesi ve alanında en az iki yıllık tecrübe isteniyor. Togg'un iş ilanlarına LinkedIn üzerinden ulaşabilir ve başvuru yapabilirsiniz. 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...