Tesla Türkiye'den yeni iş ilanı!

Düzenleyen:
Tesla Türkiye'den yeni iş ilanı!

T-Otomobil Haberleri

Milyarder girişimci Elon Musk'ın kurduğu elektrikli otomobil devi Tesla, Türkiye çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Otomobil üreticisi, Türkiye için yeni iş ilanları yayınladı.

Türkiye'de faaliyetlerine başlamaya hazırlanan Tesla, yeni iş ilanları yayınlayarak çalışmalarını ilerletmek istiyor. Şirketin şu anda resmi web sitesindeki kariyer bölümünde Türkiye için toplamda üç iş ilanı bulunuyor. 

Tesla'nın Türkiye CEO’su Kemal Geçer olarak belirlenirken, şirket en beğenilen 'Model' serisi dahil olmak üzere onlarca aracını Türkiye'de satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Elektrikli otomobil satışlarına geçmeden önce şirket, şarj istasyonları kurmayı hedefliyor. Bu nedenle de son iş ilanında Tesla, şarj istasyonları proje geliştiricisi aramaya başladı.

Otomobil devi diğer ilanlarda ise Türkiye için çevre sağlığı ve güvenliği uzmanı ile Tesla danışmanı arıyor. 

TESLA, ŞARJ İSTASYONLARI KURACAK

ABD merkezli şirket, iş ilanlarını İngilizce olarak yayınlıyor ve başvuracak adaylardan da CV'lerini (özgeçmiş) İngilizce göndermesini istiyor. Şirket, ilk olarak İstanbul, İzmir, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Edirne, Hendek, Soma ve Konya lokasyonlarında elektrikli otomobil şarj istasyonları kurmayı planlıyor.

Tesla, 2022’nin ilk çeyreğinde (Ocak, Şubat, Mart aylarında) 310 binden fazla otomobil teslimatı yaptığını açıkladı. Şirket, böylece tüm zamanların kendi rekorunu kırdığını belirtti. 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...