Yerli otomobil TOGG’a siber saldırı! Şirketten ilk açıklama geldi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Yerli otomobil TOGG’a siber saldırı! Şirketten ilk açıklama geldi

T-Otomobil Haberleri  / AA

Türkiye’nin yerli ve milli imkanlarıyla geliştirilen TOGG’da çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Çalışmaların devam ettiği TOGG’a siber saldırı düzenlendiği ortaya çıktı. Şirketin resmi Twitter hesabının kötü niyetli kişilerce ele geçirildiği, fakat ardından yapılan müdahaleler ile hesabın kurtarıldığı belirtildi. Yapılan açıklamada, "Hesabımız bir süreliğine kötü niyetli kişi ya da kişilerce ele geçirilmeye çalışılmış, kısa bir süre istenmeyen mesajlar görülmüştür. Duruma anında müdahale edilerek hesap yönetimi geri alınmıştır" ifadeleri kullanıldı.

2023’ün ilk aylarında yola çıkmaya hazırlanan yerli otomobil TOGG, dün akşam siber saldırıya uğradı. Şirketin resmi Twitter hesabının ele geçirildiği ancak yapılan müdahaleler ile tekrardan hesabın geri alındığı belirtildi. 

ŞİRKETTEN AÇIKLAMA YAPILDI 

Şirketten yapılan açıklamada, resmi Twitter hesabının bir süreliğine kötü niyetli kişilerce ele geçirildiği, duruma anında müdahale edilerek hesap yönetiminin geri alındığı bildirildi.

Yerli otomobil TOGG’a siber saldırı! Şirketten ilk açıklama geldi

İNCELEMELER DEVAM EDİYOR

Togg'un Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Hesabımız bir süreliğine kötü niyetli kişi ya da kişilerce ele geçirilmeye çalışılmış, kısa bir süre istenmeyen mesajlar görülmüştür. Duruma anında müdahale edilerek hesap yönetimi geri alınmıştır. Konuyla ilgili teknik incelemelerimizi sürdürüyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Yerli otomobil TOGG’a siber saldırı! Şirketten ilk açıklama geldiTOGG'dan yapılan resmi açıklama.

Düzenleyen:  - T-Otomobil
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...