Yerli otomobilde sona gelindi: TOGG yeni personeller alıyor

Düzenleyen:
Yerli otomobilde sona gelindi: TOGG yeni personeller alıyor

T-Otomobil Haberleri

Yerli otomobilin üretimi için harekete geçen TOGG, yeni personellere ihtiyaç duyuyor. Bir süre önce yayınlanan ilanlara son bir gün içerisinde yenileri eklendi ve ilan sayısı 43'e yükseldi.

Yerli otomobilde geri sayım sürüyor. Son olarak TOGG CEO'su Gürcan Karakaş deneme üretimine temmuzun sonunda geçmeyi planladıklarını belirtti. 2022'nin son çeyreğinde seri üretime başlaması planlanan otomobilin yollara çıkması için Cumhurbaşkanı Erdoğan ise 2023'ün mart ayını işaret etti. Bu açıklamaların ardından TOGG'un imzasını taşıyacak olan otomobille ilgili yeni gelişmeler yaşandı.

TOGG'DAN YENİ İŞ İLANLARI

SUV formunda olması beklenen, ilk parça üretimleri ve montajı Gebze'de gerçekleştirilen yerli otomobil için TOGG personel alımlarını sürdürüyor. Deneme üretimlerine kısa bir süre kala aracın üretimi ve geliştirilmesi için pek çok farklı konuda personele hitiyaç duyuluyor. İş ilanlarını sürekli olarak yenileyen TOGG'un daha önce LinkedIn üzerinden yayınlanan ilanlarına son günlerde yenileri eklendi. Şu anda aktif olarak 43 farklı ilan bulunuyor.

İlanlarda dikkat çeken özellik ise sadece Gebze merkezli olmaları. Ayrıca bütün ilanların İngilizce olması ve araç üretimine odaklı olmaları da dikkat çeken diğer konular oluyor.

FİYATI PAZAR BELİRLEYECEK

Yerli otomobilin fiyatı en çok tartışılan konulardan olmaya devam ederken geçtiğimiz günlerde konuya dair değerlendirmede bulunan TOGG CEO'su Gürcan Karakaş, fiyatı pazarın belirleyeceğini söyledi. Karakaş, "Zamanı geldiği zaman biz de kendimizi pazarda konumlandıracağız. Bizim söylemimiz ve iddiamız şu; biz kimlerden pazar payı alacağımızı biliyoruz. Biz, pazarda aracımızı hangi segmentte konumlandıracağımızı biliyoruz ve onların içerisinde rekabetçi olacağız diyoruz" dedi.

Yerli otomobilde sona gelindi: TOGG yeni personeller alıyor

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...