Şaşırtan liste: 2022'nin en güvenilir ve sağlam otomobili belli oldu

Düzenleyen:
Şaşırtan liste: 2022'nin en güvenilir ve sağlam otomobili belli oldu

T-Otomobil Haberleri

Dünya çapında en sık ölüm sebeplerinden biri olan trafik kazaları, sürücüler için araç seçiminde önemli rol oynuyor. Öyle ki; sağlamlık ve güvenirlik açısından en iyi otomobiller alıcılar arasında oldukça popüler... Peki, dünyanın en güvenilir ve sağlam otomobil markası hangisi? İşte liste liste 2022'nin en güvenilir ve sağlam otomobilleri...

Güvenilir otomobil kavramları deyince aklımıza ilk gelen Volvo markası da yine üst sıralamalarda yer bulamadı. Mercedes, Kia, Jeep, Mazda, Honda, Volkswagen, BMC ve daha birçok otomobil devinin bulunduğu listede sıralama ne oldu?

Bu ayın başlarında yayınlanan 2022 Araç Güvenilirlik Çalışması, ana akım markaların genellikle lüks markalardan daha güvenilir olduğunu buldu. Ayrıca, teknoloji aksaklıklarının tüketici şikayetlerinin en önemli kaynağı olduğunu buldu.

Dünyanın en güvenilir ve en sağlam otomobil markaları belli oldu. Listenin zirvesi ise sürprizlere gebe.

ABD'nin yıllık tüketici verilerini değerlendiren Consumer Reports tarafından hazırlanan raporda 100 üzerinden puanlanarak dünyanın en güvenli otomobil markaları belirlendi.

İşte 100 üzerinden markaların aldığı puanlar ve sıralamalar şu şekilde...

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Halil AKYÜREK16 Temmuz 2023 16:46

Halil AKYÜREK Bazı otomobiller yıllarca kullanıldığı halde rutin bakımlarının dışında tamiri gerektiren bir arıza meydana gelmezken, bazı otomobiller de iki sene içerisinde tamirciye demir atıyor . Bu nedenle sağlamlık bakımından arabaların bir sıralaması her zaman için otomobil alıcıları için bilinmesi gereken bir durum olduğunu düşünüyorum.

Sonraki Haber Yükleniyor...