Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Instagram hızla büyüyor

Instagram hızla büyüyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Dünya genelinde aktif kullanıcı sayısı 200 milyona yaklaşan Instagram, rakiplerine parmak ısırtacak bir hızda büyümeye devam ediyor.

nbsp;Uluslararası araştırma şirketi GlobalWebIndex'in yaptığı araştırmaya göre, Instagram'ın büyüme hızı kontrolden çıkmış durumda. Öyle ki,uygulamanın en büyük rakipleri Facebook ve Twitter'ın büyüme hızına Pinterest eklendiğinde bile Instagram'a yetişemiyorlar. nbsp;2013 yılına ait raporda, Facebook yıllık yüzde -3 büyüme gösterirken, 2012'de 1 milyar dolara satın aldığı Instagram yüzde 23 büyüdü. Listede Reddit yüzde 13, LinkedIn ise yüzde 9 ile Instagram'ı takip etti. nbsp;TechCrunch'ın haberine göre, araştırmada 23 ülkeden 170 bin kullanıcının verileri değerlendirildi. Veri alınan ülkeler arasında Çin bulunmamasına rağmen, ülkenin iki büyük mikrobloğu Sina Weibo ve Tencent Weibo'nun kullanıcı oranları sırasıyla yüzde 6 ve yüzde 9 arttı. GlobalWebIndex, 170 bin kullanıcı arasında Facebook'un kullanıcı hesap oranı (yüzde 83), aktif kullanıcı oranı (yüzde 49) ve ziyaret sıklığında (yüzde 56) birinci sırada geldiğini belirtti. (TeknolojiOku)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...