Facebook kullananlara kötü haber! Son kullanma tarihini açıkladı

Facebook kullananlara kötü haber! Son kullanma tarihini açıkladı

TEKNOLOJİ Haberleri

Facebook yetkililerinden kötü haber geldi. Facebook'un sohbet programı olan Facebook Messenger 3 Mart 2014 tarihinde kullanıcılarına veda edecek.

Dünyanın en çok kullanıcı sayısına sahip sosyal ağı olan Facebook kullanıcılarını üzecek bir haber verdi. Facebook geçtiğimiz dönem içerisinde uygulamaya koyduğu Facebook Messenger uygulamasına son vereceğini duyurdu. Facebook, Messenger uyugulamasını yayından kaldıracağı tarih olarak ise 3 Mart 2014'ü işaret etti. nbsp;Facebook Windows kullanıcıları içinı Facebook Messenger uygulaması duyurusu yayınladı. Salih Kural/ Sosyalmedya.co - Facebook bugün Windows kullanıcılarını Facebook Messenger uygulamasının önümüzdeki hafta son bulacağını söyleyen bir mesajla bilgilendirdi. Şirket 3 Mart'ta Windows için Facebook Messenger uygulamasına son vermeyi planlıyor.Kullanıcılar uygulamayı açtıklarında ekranın en üst kısmında "Üzgünüz, fakat ne yazık ki Windows kullanıcıları için Facebook Messenger'ı daha fazla destekleyemeyeceğiz. 3 Mart 2014'te uygulama hizmete son verecek. Messenger'ı kullandığınız için gerçekten çok minnettarız. Arkadaşlarınızla www.facebook üzerinden mesajlaşmaya devam edebileceğinizden emin olun." mesajıyla karşılaşıyorlar.
nbsp;
WİNDOWS PHONE İÇİN UYGULAMA GELEBİLİR
"Daha fazla bilgi edin" bağlantısı kullanıcıları Facebook Yardım Merkezi'ndeki jenerik mesaja yönlendiriyor. Resmi sitede Facebook Messenger uygulamasının, Android ve iOS için indirilebilir olduğu belirtiliyor:Bu gelişmenin Microsoft'un Windows Phone için Facebook Messenger uygulamasının çıkacağını duyurmasının ardından duyurulması ilginç. Techcrunch'ın haberine göre Microsoft'un Windows Phone kurumsal başkan yardımcısı ve yöneticisi Joe Belfiore, Barselona'da düzenlenen 2014 Mobil Dünya Kongresi esnasında "Bir süredir bu uygulama için Facebook ile birlikte çalışıyoruz. İyi görünüyor ve yakında müşterilerimize sunacağız." şeklinde konuşmuştu.Görünüşe göre Microsoft aynı anna Facebook platformlarından yalnızca birini sunabilme imkanına sahip. Şirket Windows ve Windows Phone platformlarını birleştirme girişiminde ama bunun için daha uzun bir yolu var gibi görünüyor.
Windows için Facebook Messenger 2011'deki sınırlı bir Beta testinin ardından 2012'nin Mart'ında yayınlanmıştır. Bir OS X versiyonu uzun zamandır bekleniyordu, fakat şimdi bunun çok daha mümkün olduğu görülüyor.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...