Belinizde ki Kemerle Telefonunuzu Şarj Edin

Belinizde ki Kemerle Telefonunuzu Şarj Edin

TEKNOLOJİ Haberleri

Alternatif sarjlar,sarjlı kılıflar ve sarj aletlerinden sonra şimdide belinizde ki kemeriniz akıllı telefonunuzun en yakın arkadaşı olacak.

Hayatta ki en önemli sorunlarımıza bir süre önce yenisi eklendi.Çabuk biten akıllı telefon sarjları en büyük sıkıntımız haline geldi.Fakat halen bu konuda net bir sonuca varılmadı.Her geçen gün çeşit çeşit akıllı telefonlar piyasaya sürülüyor fakat kimse sarj konusu üzerinde durmuyor.Bir çok fikir ortaya atılsa da neticede elde hiçbir şey yok.Yeni bir fikir daha karşımıza çıktı.Ne kadar tutulur bilinmez ama artık telefonlar belinizde ki kemerden sarj ihtiyacını karşılayacak.


nbsp;
Belinizde ki Kemerle Telefonunuzu Şarj Edin




Üretim için fon toplamak amacıyla Indiegogo'da kendini gösteren XOO Belt adlı proje ile akıllı telefonunuzu sarj edebileceksiniz.XOO Belt ile telefonunuzu bağladığınızda cihaz sarj olmaya başlayacak.Batarya ise kemerde ki toka da yer alıyor.İstediğiniz de kemeri değiştirebilir başka bir kemere tokayı takarak farklı kıyafetlerinizle kombinasyon yapabilirsiniz.Kemerin tokasında bulunan bataryanın gücü ise 2100mAh.Kemer de bulunan bir batarya için gayet iyi denebilir.Cihazın piyasaya cıkış tarihi henüz net olarak bilinmese de fiyatının 125 dolar olacağı belirtiliyor.


donanimgunlugu
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...