Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Instagram'da 'mavi tık' yeniliği

Instagram'da 'mavi tık' yeniliği

TEKNOLOJİ Haberleri

Sahte ünlü hesaplarına karşı kullanıcılarını uyarmak isteyen Instagram ekibi, resmi hesapların yanına "mavi tık" şeklinde bir işaret koymaya başladı.

Arda Turan, Barcelona'ya trasnfer olduktan sonra takipçi sayısı bir anda milyonlara ulaştı. Ancak sistem Türkiye'de yavaş işliyor. Çünkü sayısız ünlü kullanıcı olmasına rağmen ülkemizden sadece iki kişi işarete hak kazandı. Bu doğrulanmış hesapların sahipleri ise Arda Turan ve Meryem Uzerli. Instagram yetkilileri, söz konusu uygulamayla ilgili şu bilgileri verdi: Ünlü oyuncu Meryem Uzerli instagram'dan sık sık fotoğraf paylaşarak takipçilerini bilgilendiriyor. "Bazı hesaplar Instagram tarafından doğrulanarak kimliklerin gerçek olduğu bilgisi veriliyor. Bu hesap doğrulandığında, aramada ve profilinde hesap adının yanında mavi bir doğrulama simgesi görünüyor. Bu hesaplar ünlülere veya global markalara ait olabiliyor. Sebebi ise söz konusu kişilerin taklit edilme olasılıklarının yüksekliği."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...