Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Soğuk havanın sıcak eğlenceleri

Soğuk havanın sıcak eğlenceleri

TEKNOLOJİ Haberleri

Yazın stres atmak için tatile gidenler iş başı yaptı.

Yağışlı havalarla birlikte kış soğuk yüzünü göstermeye başladı. Hayatını ev ve iş hattında geçirenler için geriye hafta sonları kalıyor. Eğer yapacak fazla bir alternatifiniz yoksa teknoloji ile zamanınızı daha eğlenceli hâle getirebilirsiniz. Oyun konsolları, sanal gözlükler ve en yeni oyunlar bu konuda iyi bir alternatif olabilir. Şu an satışta olan sanal gözlükler yeni bir dünyanın kapılarını aralarken, oyun konsolları daha zengin içerikleriyle oyunseverlerle buluşuyor. Eğer akıllı telefon ve tabletten oyun oynamaktan bıktım diyorsanız o zaman da oyun için özel tasarlanan PC'ler imdadınıza yetişiyor. 
Sanal gözlükle 360 derece görüntü
Sanal gözlükler hayatımızda tam olarak yer almasa da yakın zamanda eğlencemize ortak olacak gibi görünüyor. Samsung, Google, Microsoft, Sony, HTC, LG ve Facebook gibi bir çok şirket sanal gerçeklik teknolojisine yatırım yapıyor. Hâlihazırda Samsung'un Türkiye'de satışa sunduğu Gear VR modeli Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge ile uyumlu çalışıyor. HTC'nin Valve ortaklığıyla geliştirdiği sanal gerçeklik gözlüğü HTC Vive de sınırlı sayıda Türkiye'ye geldi. Yakın zamanda teknolojiseverlerle buluşması beklenen sanal gözlükler kullanıcılarına 360 derecelik bir görüntü açısı sunuyor. Oyun ve sinema filminin içerisindeymiş hissi veren gözlükler özellikle evde keyifli bir vakit geçirmek isteyenler için ideal. 
Oyun canavarları
PC'ler artık eskisi gibi moda değil. Satışları sürekli azalıyor. Ancak tablet ve akıllı telefonlara göre daha yüksek bir performans sunduğu için oyunseverler için iyi bir alternatif olabilir. Başta Nirvana serisiyle dikkat çeken Casper olmak üzere Acer, Asus, Hp ve Dell gibi bilgisayar devleri yeni modellerini piyasaya sürüyor. “Oyun canavarı” olarak adlandırılan bu bilgisayarlar daha büyük ekran, daha güçlü işlemci ve performansıyla iki kat daha fazla oyun deneyimi sunuyor. Ortalama bir oyun canavarının fiyatı ise 1500 lira 2500 lira arasında değişiyor.
Futbola doyacaksınız

? Oyun konsolu denilince ilk akla gelen modeller Microsoft Xbox One ve Sony PS4. Oyun konsollarını tercih edenleri kasım ayında yeni oyunlar bekliyor. Futbol severlerin merakla beklediği Pro Evolution Soccer 2015 ile Football Manager, PS4 ve Xbox One'da yerini alacak. Ayrıca Call of Duty: Advanced Warfare, The Master Chief Collection, Assassin's Creed: Rogue, Pro Evolution Soccer 2015, Assassin's Creed: Unity, Tales of Hearts R, Warlords of Draenor, Far Cry 4, Grand Theft Auto V, Escape Dead Island, Dragon Age: Inquisition, Pokemon Omega Ruby/Alpha Sapphire, Lego Batman 3: Beyond Gotham, LittleBigPlanet 3 ve Sonic Boom gibi oyanlar  kasım ayında PS4, Xbox One, PC, PS3, Xbox 360, PS Vita'da oynanabilecek.







UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...