Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Windows 10 Redstone geliyot

Windows 10 Redstone geliyot

TEKNOLOJİ Haberleri

Threshold 2 güncellemesini bu ay yayınlayacak olan Windows 10'un önümüzdeki yıl da merakla beklenen Redstone'u hizmete sunacak.

Redstone güncellemesi, özellik olarak en iyi üst düzey performansta olacak. Ayrıca, Windows üzerinde hızı ve aktif olarak daha yükse performans almayı da kolaylaştıracak. Redstone, PC üzerinde ve Mobil cihazlarda kullanılacak en uygun güncelleme olurken, aynı zamanda Windows kullanıcılarına daha ayrı bir özellik sunacak. Telefon üzerinde başladığınız işleri, sonrasında Tablette de tamamlamaya devam edeceksiniz. bu özellik sayesinde, zaten telefonda Wndows kullanmak kadar keyifli bir durum kalmayacak.


Windows 10 bu yeni güncellemesiyle beraber, Akıllı telefon piyasasında da oldukça büyük bir fark getirmek istiyor. bu nedenle de, telefon üzerinden güncelleme yaparak, daha aktif ve daha seri bir telefon kullanmış olacaksınız. Yeni güncelleme için 2016 yılını beklemek gerekiyor. Marka bu konuda ciddi adımlarla çalışırken, daha güzel sonuç almak için testlerden bu sürümü geçiriyor. 2016 sezonunda daha güçlü bir Windows 10 kullanmış olacaksınız.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...