iPhone 7 nasıl olacak? İşte iPhone 7 özellikleri

iPhone 7 nasıl olacak? İşte iPhone 7 özellikleri

TEKNOLOJİ Haberleri

iPhone 7 nasıl olacak; kullanıcılarına neler sunacak? İşte bilinenler ve ortada gezen söylentiler

Dedikodulara bakacak olursak gelecek sene çok farklı bir iPhone 7 ile tanışabiliriz. Bazı dedikodulara göre Apple, iPhone'un Home tuşunu bile kaldırabilir. İşte Apple'ın bir sonraki iPhone'uyla ilgili tüm dedikodular.


Yeni tasarım: iOS 10 ve Apple A10 işlemciyle çalışması beklenen iPhone 7'nin Home tuşunu çöpe atma ihtimali, bir analiste göre yüzde 50. Apple, Home düğmesini kaldırarak iPhone'u daha küçük bir hale getirebilir ve bu işlevi 3D Touch ile sunmaya başlayabilir.


Kavisli ekran: Uçuk dedikodular arasında Apple'ın iPhone 7'de kavisli ekranlar kullanacağı bulunuyor. Bu dedikodunun kaynağı ise, firmanın aldığı patentler.


Su geçirmezlik: iPhone 6S'le yapılan bazı testler, telefonun su altında bir süre kalabildiğini göstermişti. Ancak su geçirmezlik, iPhone 6S'in özellikleri arasında listelenmiyor. iPhone 7'de ise bu durum değişebilir. 9to5Mac'e göre Apple, iPhone 7'yi toz ve su geçirmez hale getirmek istiyor.


Altı çekirdekli Apple A10 işlemci: Çince mikro-blog platformu Weibo'ya göre Apple, iPhone 7'de altı çekirdekli üst seviye bir işlemciye yer verebilir. Ancak iPhone 6S'te çift çekirdekli işlemci kullanan Apple'ın böyle bir şey yapması, bizce şaşırtıcı olur. Bu yüzden altı çekirdekli A10'un iPhone 7 yerine yeni iPad veya yeni bir MacBook Pro'da da kullanılma ihtimali de var.


Kaynak: Chip

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...