İşte Samsung Galaxy A7 özellikleri

İşte Samsung Galaxy A7 özellikleri

TEKNOLOJİ Haberleri

Samsung önde gelen bir teknoloji firması haline gelmiş ve her yeni çıkardığı akıllı telefonu ile piyasada rakiplerinin arasından sivrilmiştir.

Samsung önde gelen bir teknoloji firması haline gelmiş ve her yeni çıkardığı akıllı telefonu ile piyasada oldukça başarılı sonuçlar elde etmiş ve rakiplerinin arasından sivrilmiştir. Şimdi ise Galaxy A7ile Samsung yine bütün dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 
Samsung Galaxy A7 Cep telefonu ile Samsung Galaxy Note 4'ü karıştırabilirsiniz. Çünkü bu iki telefon önden bakıldığında birbirine fazlasıyla benziyor. Ama Galaxy A7, 6,3 mm. kalınlığındaki gövdesi ve 141 gr. ağırlığıyla tek elde bile rahatça taşınabilir bir telefondur. Telefonun ön yüzün Gorilla Glass 4 ekran camı ile kaplandığı için herhangi bir darbe ile karşılaştığında kırılmaz ve çizilmez bir özelliğe sahip olduğu için tüketiciler tarafından da tercih edilip gönül rahatlığı ile kullanılabilecek bir cihazdır. 
 
Renk seçenekleri olarak; siyah, beyaz ve altını sunun bu telefonun metal çerçeveli olması tasarım açısından dikkat çekici ve güzel bir görüntü yakalamasını sağlıyor. Telefonun ön kamerası 5 MP çözünürlük, arka kamerası ise 13 MP çözünürlüğe sahiptir. Bu sayede fotoğraf çekme zevkinizi doyası yaşabilecek ve anılarınızı kaliteli bir biçimde kaydedebileceksiniz. 
 İşte Samsung Galaxy A7 özellikleri
Türkiye'de satılan Samsung Galaxy A7'lerde, 1,8 GHz dört Cortex A15 ve 1,3 GHz dört Cortex A7 çekirdeğin bulunduğu Exynos 5 Octa 5430 işlemci kullanılmış. Bu özelliklere bakacak olursak Samsung; hem donanım hem de yazılım açısından yüksek bir performansa sahip akıllı telefonu tüketicilerine sunmuştur.
Telefon karşılaştırma araçları ile Galaxy A7'yi diğer akıllı telefonlar ile karşılaştırabilirsiniz.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...