Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Zuckerberg kullanıcı sayısını açıkladı

Zuckerberg kullanıcı sayısını açıkladı

TEKNOLOJİ Haberleri

Popüler sosyal medya ağı Facebook'a dair bazı veriler, kurucusu ve CEO'su Mark Zuckerberg tarafından açıklandı

Popüler sosyal medya ağı Facebook'a dair bazı veriler, kurucusu ve CEO'su Mark Zuckerberg tarafından açıklandı. Dev internet platformunun 1 buçuk milyardan fazla kullanıcıya ulaştığı belirtilirken kullanıcıların 1 milyarın biraz üzerindeki kısmının ise her gün Facebook'a giriş yaptığı ifade edildi.
Facebook'un son verileri ile birlikte önlenemez yükselişinin devam ettiği görülüyor. İyiden iyiye bir video izleme platformuna da dönüşen ve YouTube'la yarıştığı kaydedilen Facebook'ta günde 8 milyar video izlendiği de belirtilenler arasında.
925 milyon kullanıcının en az bir Facebook grubuna dahil durumda olduğu ve 45 milyonun üzerinde küçük ve orta ölçekli işletmenin de Facebook sayfasıkullandığı ifade edildi.
WhatsApp da yükselişteÖte yandan bir Facebook şirketi olan WhatsApp'ın aylık kullanıcı sayısı da açıklandı: 900 milyon. Yani 900 milyon kişi, ayda en az bir kez WhatsAppkullanıyor. Messenger'da aynı rakam 700 milyonken, Instagram'da ise 400 milyon civarında. Twitter ise 350 milyona yaklaşıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...