'LG Zero' ismiyle Avrupa'da

'LG Zero' ismiyle Avrupa'da

TEKNOLOJİ Haberleri

LG'nin metal kasasıyla dikkat çeken yeni telefonu LG Class Avrupa'ya giriş yaptı. Telefon Avrupa'da LG Zero ismiyle piyasada olacak.

LG'nin eylül ayında duyurduğu akıllı telefon “LG Class” Avrupa'da “LG Zero” ismiyle satışa sunuldu. Firmanın bir süredir sadece Güney Kore'de kullanıcılarla buluşturduğu akıllı telefon LG'nin diğer akıllı telefonların aksine metal bir kasaya sahip. Fakat LG Zero teknik özellikleri itibariyle üst seviye bir telefon olmanın uzağında.
 LG Zero'da 5 inç büyüklüğünde 2.5D kavisli HD çözünürlüklü IPS LCD ekran kullanılıyor. Dört çekirdekli Snapdragon 410 işlemcisinden güç alan telefonda 1.5GB RAM (Güney Kore'de 2GB RAM'le satıldı) ve 16GB artırılabilir depolama yer alıyor.


LG Zero'da ayrıca Android 5.1 Lollipop işletim sistemi, 13MP arka kamera, 8MP ön kamera, 2.050mAh kapasiteli pil, 1W gücünde hoparlör ve 4G LTE desteği bulunuyor.


LG Zero'nun Avrupa fiyatı 299€ (yaklaşık 935 lira) olarak açıklandı. Telefonun halihazırda LG İtalya aracılığıyla satışa sunulmuş durumda. LG Zero'nun kasım ayı içerisinde ülkemizde de satışa sunulması bekleniyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...