Maraton dijital şölene dönüşecek

Maraton dijital şölene dönüşecek

TEKNOLOJİ Haberleri

Vodafone'un bu yıl ilk defa sunulacak ücretsiz WiFi hizmeti ve Phototag gibi uygulamalarla maraton coşkusunu dijital bir şölene dönüştürecek.

ÖMER TEMUR
İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor A.Ş. tarafından Vodafone'un isim sponsorluğunda 15 Kasım Pazar günü koşulacak Vodafone 37. İstanbul Maratonu, Vodafone'un yenilikçi uygulamalarıyla dijital bir şölene dönüşecek. Bu yıl İstanbul Maratonu'nun web sitesi istanbulmarathon.org ve etkinliğin resmi Facebook sayfası ile zenginleştirilmiş içeriğiyle tamamen yenilenen VMaraton mobil uygulaması ile katılımcılar, istatistiki bilgilerden etkinlik ve parkur alanları haritalarına, maraton günü yapılacak özel etkinliklerle ilgili bilgilerden, maraton kapsamında tüm şehirde yapılacak marka iş birliklerine kadar her konuda anında bilgi sahibi olabilecek. VMaraton, daha önce olduğu gibi bağış yapma ve toplama imkânı da sunacak. VMaraton ayrıca, Spotify entegrasyonu ile koşu müziği listeleri barındıracak. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk maraton kapsamında Vodafone Arena önünde bulunan Dolmabahçe etkinlik alanında ücretsiz WiFi erişimi de sunulacağını belirterek, "Katılımcılar, birçok etkinlik, müzik ve aktivite ile festival havasında geçecek olan maraton sonrasında da Dolmabahçe'de ücretsiz WiFi ile mobil dünyadan kopmadan eğlenmeye devam edebilecek. Sporcular da maraton süresince Vodafone'un dijital yeniliklerinden faydalanabilecek. Bu yıl ilk defa sunulacak Phototag uygulaması ile de çipli koşucular parkur üzerinde koşarken çekilmiş fotoğraflarına maraton sonrasında ulaşabilecek" dedi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...