HTC One X9'a onay geldi

HTC One X9'a onay geldi

TEKNOLOJİ Haberleri

HTC One X9'un özellikleri onaylandı. Telefonun kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor.

HTC'nin bir süredir adından söz ettiren telefonu One X9 bu defa Çin'de sertifika onayı alırken görüntülendi. İsmi ilk zikredildiğinde üst seviye bir akıllı telefon olacağı açıklanan One X9, son gelen teknik özellikler bilgisiyle orta seviyede konumlandırılacak bir telefon olduğunu gösterdi.
İşte HTC One X9'un özellikleri
One X9'da 5.5 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü IPS ekrana yer verilecek. 2.2 GHz frekans hızına ulaşabilen sekiz çekirdekli işlemciden güç alacak telefona 2GB RAM ve 16GB dahili depolama eşlik edecek. MikroSD kart desteği sayesinde One X9'un depolama alanını artırmak mümkün olacak. 7.99mm kalınlığında ve 174 gram ağırlığında bir kasaya sahip olacak One X9'un pili 3.000mAh gücünde. Sertifika onayına göre telefon Android 5.0.2 Lollipop işletim sistemiyle çalışıyor, ancak çıkış döneminde One X9'da Android 6.0 sürümünü görebiliriz. 13MP çözünürlüklü arka kameranın yer verildiği One X9'un ön kamerası ise 5MP Ultrapiksel çözünürlüğünde olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...