Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Instagram'da artık o özellik yer alıyor

Düzenleyen:
Instagram'da artık o özellik yer alıyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Bu geç kalınmış özellik tam olarak nedir? Ne işe yarar? Detaylara mercek tutalım.

iOS platformu için Instagram'ın yeni güncellemesi yayınlandı. 8.2 sürümündeki yazılım paketinin açıklamasına bakarsak, klasik olarak hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmesi içeridiğini görüyoruz. Ama işin rengi aslında tam olarak böyle değil. Çünkü bu güncelleme bir yanda uygulamayı açmak zorunda kalmadan, fotoğraflarınızı ve videolarınızı Instagram'a kısa yoldan yüklemeyi sağlıyor. Başlık ve hashtag'lerin de yazılmasına imkan sunuyor.

iOS'ta fotoğraflar için paylaşım menüsü vardır. Fotoğrafın sol alt köşesinde, kutu içindeki ok işaretine tıkladığınızda bu paylaşım menüsü açılır. Kısaca burada fotoğrafı Notlara eklemek veya Facebook, Twitter, Flickr gibi yerlerde paylaşmak için seçenekler çıkar. Normalde bu paylaşım listesinde Instagram yoktu, ama 8.2 güncellemesi ile artık Instagram listeye dahil edilmiş durumda.

Instagram'da artık o özellik yer alıyor

Eğer paylaşım menüsündeki Instagram'ı görmüyorsanız, menünün en sağındaki "Fazlası" kısmına tıkladıktan sonra, karşınıza gelecek olan listede Instagram'ı aktif etmeniz yeterli olacaktır. Böylece direkt paylaşım menüsünde Instagram, seçenekler arasında görünecek.

Instagram'da artık o özellik yer alıyor

Gecikmiş bir özellik oldu. Yine de Instagram filtrelerinden ve düzenlemelerinden yararlanmak için uygulamayı kullanmak zorundasınız. iOS'tan direkt gönderim ve paylaşımda, Instagram'ın filtrelerini kullanmak gibi bir imkan yok.

Hasan Uğur Nayır(SABAH)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...