Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Instagram'da yeni dönem başladı

Instagram'da yeni dönem başladı

TEKNOLOJİ Haberleri

Instagram'a canlı yayın kaydetme özelliği geldi. iOS ve Android için yayınlanan son güncellemeyle birlikte, kullanıcıların yaptığı canlı yayın kaydedilerek kullanıcı profilinde görüntülenebiliyor.

Canlı yayın özelliği, Instagram’ın geçtiğimiz yılın kasım ayında sunduğu bir özellikti. Tüm kullanıcıların ücretsiz olarak kullanabildiği bu özellik ile istenilen şekilde canlı yapmak mümkündü. Ancak daha sonra izlemek ya da arşiv tutmak için kayıt yapma imkanı yoktu. Yayınlanan son güncelleme ile Instagram canlı yayınları video olarak kaydetmek mümkün olacak. Instagram, yaptığı açıklama ile artık canlı yayın bitiminde, yayının video olarak kaydedilebileceğini belirtti. Bu özellik canlı yayın bittiğinde ekranın sağ üst köşesinde ortaya çıkan kaydet ikonuna dokunularak kullanılabilecek. Instagram, canlı yayının sadece video olarak kaydedilebileceğini belirtti. Yorumların, beğenilerin, izleyen sayısının ya da canlı etkileşimlerin kaydedilemeyeceğini işaret etti.

 

 

 

 

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...