Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Vodafone VoWiFi teknolojisini kullanıma sunuyor

Vodafone VoWiFi teknolojisini kullanıma sunuyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Vodafone, WiFi üzerinden arama (VoWiFi) teknolojisini hizmete sunuyor.

Türkiye'nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyetlerini sürdüren Vodafone, hayata geçirdiği mobil teknolojilerle abonelerine kesintisiz hizmet sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda WiFi üzerinden arama (VoWiFi) teknolojisini devreye sokan Vodafone, abonelerine WiFi bağlantısı olan her yerden yüksek ses kalitesi ile hizmet sunacak. 

Abonelerin hayatlarını kolaylaştıracak Vodafone VoWiFi’yi kullanmak için herhangi bir ek uygulama gerekmiyor. WiFi destekli bir telefon ve SIM kart aracılığıyla, herhangi bir WiFi bağlantısı üzerinden yapılan arama sayesinde, kullanıcılar fiziki şartlar sebebiyle sinyal seviyesinin yetersiz kaldığı ortamlarda kolayca çağrı yapıp, çağrı alabilecekler. Vodafone, 2015 senesinde yaptığı testle Türkiye’de Wi-Fi üzerinden arama yapan ilk operatör olmuştu.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...