Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte dünyanın en pahalı stres çarkı

Düzenleyen:
İşte dünyanın en pahalı stres çarkı

TEKNOLOJİ Haberleri

Son dönemin en çok satılan ürünü olan stres çarklarını hemen her yerde, her fiyata bulabiliyoruz. Sizin için dünyadaki en pahalı stres çarkını bulduk. İşte o göz kamaştıran stres çarkı

Günümüzün popüler oyuncağı stres çarkları… Stres çarkları, ülkemizde dahil olmak üzere, birçok ülkede neredeyse yok satıyor. Ve, bu oyuncak hakkında sitemizde birçok haber yaptık. İyisiyle, kötüsüyle. Pek çok ülkede satışı, oluşturduğu zararlar yüzünden durduruldu fakat diğer ülkelerde tüm hızıyla satışları devam ediyor. 7’den 70’e herkesin elinde olan stres çarkları, elde döndürülen mekanizmadan oluşan bir oyuncak. Fakat, mücevher firması Caviar, bu oyuncağı aldı ve değerli bir hale getirdi. Fiyatını duyunca inanamayacaksınız!

İşte, dünyanın en pahalı stres çarkı

Rus mücevher firması Caviar, stres çarkını altınla kapladı ve satışa çıkardı. Fiyatı ise, herkesin başını döndürdü. Firma, geliştirdiği stres çarkında tam 100 gram altın kullandı. Kısa süre sonra “Limited Edition” diye bilinen mağazada satışa sunulacak. Stres çarkının fiyatını açıklıyorum. Altın kaplamalı stres çarkı 1 milyon ruble fiyat etiketine sahip. Kendi para birimimize çevirecek olursak, tam tamına 60 bin TL. Mücevher firması, Vladimir Putin temalı iPhone’ların yanı sıra Donald Trump için de özel iPhone 7 tasarımları yapıyor. Stres çarkının mucidi, oluşturduğu bu oyuncaktan para kazanamaz iken, her bir ülke satış oranlarıyla paranın dibine vurmuş durumda.

İşte, dünyanın en pahalı stres çarkı

Teknoformat

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...