Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Instagram hikayelere yepyeni özellik ekleniyor

Düzenleyen:
Instagram hikayelere yepyeni özellik ekleniyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Yazarken cevap verebilmeye artık görüntü ekleyerek de cevaplamak mümkün oldu.

Instagram’ın geçici hikaye özelliği bir yıldan kısa bir süredir var. Ve Snapchat’in önüne geçmeyi başardı. Fotoğraf paylaşım ağı olan Instagram, hikayelerin video ve fotoğraf ile yanıtlanmasını sağlayan yeni bir özellik ekliyor. Yazı ile yanıt vermenin yanı sıra artık kendi görüntünüzle de yanıt verebilirsiniz.

Basit olarak, bir hikaye izlediğiniz zaman ekranın altında yeni bir kamera düğmesi bulunuyor. Düğmeye dokunduğunuzda bir resim, video ya da bir Boomerang ekleyebilirsiniz. Yanıtlarınızı hikayenize taşıyabilir, yeniden boyutlandırabilir ya da fotoğraflarınıza ekleyebilirsiniz. Çeşitli filtre ya da çıkartmalar uyguladıktan sonra arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz. Ayrıca, arkadaşlarınız fotoğraf veya video yanıtlarınızı orijinal hikayenin küçük bir görseliyle birlikte mesaj kutusunda görecekler.

Instagram’ın hikayeler özelliği Instagram’ın en tutulan özelliklerden biri olmaya devam ediyor. Şu anda günlük 250 milyon kullanıcısıyla Snapchat’in önüne geçmiş durumda. Ayrıca, rakibi Snapchat’in eksikliği olan canlı yayın özelliği de var. Instagram, hikayeler özelliğinin üstünde çok fazla durduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca, Instagram’ın mevcut kullanıcılarının da popülerliği arttırması şaşırtıcı değil. Hikayeler’deki fotoğraf ya da video ile yanıtlama özelliğini denemek istiyorsanız, bugün yayınlanacak olan yeni güncellemeyi yüklemeniz yeterlidir.

TEKNOFORMAT

 

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...