eSpor olimpiyatları geliyor

Düzenleyen:
eSpor olimpiyatları geliyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Vodafone FreeZone’un 25 şanslı üyesi, Türkiye’nin en büyük eSpor takımlarından biri olan BAUSuperMassive takımının efsane oyuncularıyla bir araya geldi.

Vodafone FreeZone’un 25 şanslı üyesi, Türkiye’nin en büyük eSpor takımlarından biri olan BAUSuperMassive takımının efsane oyuncularıyla bir araya geldi. Üyeler, takım koçu Onur Aksu’dan koçluk alma şansını yakaladı. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy “Türkiye’de 33 milyonu geçen kullanıcı sayısı ve 1 milyar dolara yaklaşan iş hacmi ile her geçen gün büyüyen eSpor pazarına, 5 yılda 30 milyon TL değerinde desteğe hazırlanıyoruz. Seyirci sayısı, 2017’de dünyada 385 milyon olarak tahmin ediliyor. Seyirci sayısının artışında da yavaşlama beklenmiyor” dedi. BAUSuperMassive eSports Kurucu Ortağı Hakan Baş ise “Bugün Türkiye’de bir oyun finali için 15 bin bilet, 2 saat içinde tüketiliyor. 2024’te eSporun olimpiyatlarda olması bekleniyor. Bu, aslında eSpordan çok olimpiyatlara fayda sağlayacak, çünkü olimpiyatların izlenme oranları artacak. Biz de bu alanda doğru zamanda doğru noktada konumlanarak, 2 sene önce BAUSuperMassive’i kurduk ve 4 sezonda 4 final oynayarak, sektördeki en güçlü oyuncu konumunu kazandık. Vodafone’un marka değeriyle birlikte daha da güçlendiğine inanıyoruz” diye konuştu.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...