iPhone X sınıfta kaldı

Düzenleyen: / Kaynak: TeknoKulis
iPhone X sınıfta kaldı

TEKNOLOJİ Haberleri  / TeknoKulis

Apple'ın şimdiye kadar kullanılan en dayanıklı cama sahip iPhone modeli olarak tanıttığı iPhone X düşme testlerinde sınıfta kaldı. Yeni telefon SquareTrade'in testlerinden geçemedi.

iPhone X, geçtiğimiz hafta cuma günü satışa çıktı. Bu arada telefon ülkemizde ise 24 Kasım'da piyasaya sürülecek. Her neyse biz asıl konumuza dönelim. iPhone X'in düşmeye karşı dayanıklılığı test edildi. Kapsamlı testlerden birini SquareTrade gerçekleştirdi.

 

iPhone X, arka ve ön yüzeyi üstüne, ayrıca yan olarak beton zemine 2 metre yükseklikten düşürülüyor. Sonuç pek iç açıcı değil. İlk olarak yanlamasına düşen telefonda ekranının bir kısmı bozuluyor. Arka ve ön tarafı üstüne düştüğünde ise camda kırıklar ve çatlaklar oluşuyor.

SquareTrade'in açıklamasına göre iPhone X, şimdiye kadar üretilmiş en dayanıksız iPhone modeli. Ayrıca SquareTrade, telefonun ve tamir işinin de pahalı olduğunu belirtti.

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: TeknoKulis
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...