Vodafone Smart Mini'yi sundu

/ Kaynak: AA
Vodafone Smart Mini'yi sundu

TEKNOLOJİ Haberleri  / AA

Vodafone, kendi markasıyla piyasaya sürdüğü akıllı telefon "Vodafone Smart Mini"yi tanıttı.

Vodafone, kendi markasıyla piyasaya sürdüğü akıllı telefon "Vodafone Smart Mini"yi tanıttı. Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Lütfullah Kitapçı, Vodafone Smart Mini'nin tanıtıldığı toplantıda yaptığı konuşmada, Vodafone Türkiye olarak, abonelerin dünya kalitesinde son teknolojilere kolaylıkla erişebilmesini hedeflediklerini anlattı. Kitapçı, Temmuz 2010'da lanse ettikleri Vodafone 840 ile Türkiye pazarına operatör markalı akıllı telefon kavramını getirdiklerini ve teknolojiyi kolay ve anlaşılır kılarak öncü olduklarını ifade ederek, "Vodafone Türkiye olarak, geçen üç yıl içinde Vodafone markalı telefonlarla teknolojiyi herkes için erişilebilir kılmayı sürdürüyoruz. Şimdi de Vodafone Smart Mini'yi tasarlayarak
tüketiciye 'akıllı telefona geçiş yapmanın da kolayı var' mesajı veriyoruz" dedi. Vodafone Smart Mini'nin 319 liradan satışa sunulacağını belirten Kitapçı, şunları söyledi: "Akıllı telefon sahipliğini 'herkes için erişilebilir' kılma yönünde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bu amaçla, üç yıl önce Türkiye'de ilk kez 'herkes akıllı telefona sahip olabilsin' vizyonu ile operatör markalı akıllı telefonu lanse etmiştik. Şimdi de bu vizyonumuzla 14. Vodafone markalı cihazımızı, rekabetçi fiyat avantajıyla tüketicilere sunuyoruz. 319 liralık fiyatıyla Vodafone Smart Mini, sadece fiyat avantajı sunmakla kalmıyor, büyük ekranı ve son sürüm Android işletim sistemi ile cepten internet kullanımını en iyi şekilde deneyimlenmesini sağlıyor. Bu özellikleri ile bu fiyata Vodafone Smart Mini'yi Türkiye'ye sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Tüketicilerimizin ihtiyaçlarına cevap veren, onların hayatlarını kolaylaştıran hizmetler ve fırsatlar sunmaya devam edeceğiz." Bu hamle ile akıllı telefon penetrasyonunun Türkiye'de artışına hizmet etmeyi hedeflediklerini de belirten Lütfullah Kitapçı konuşmasına şöyle devam etti: "Türkiye'de akıllı telefon penetrasyonu halen yüzde 22. Bu rakam İngiltere'de yüzde 56, ABD'de ise yüzde 54. Vodafone olarak bazımızdaki müşterilerin akıllı telefon penetrasyonu ise yüzde 22. Rakamlar ülkemizde bu konuda yapacağımız çok şey olduğunu gösteriyor. Geçen sene bu konuda önemli adım bir atarak Akıllı Cihaz Akıllı İletişim Platformu ACAİP'i hayata geçirdik ve akıllı telefon ile ilgili tüm süreçleri 'kolay'laştırdık. Bugün de yine aynı bakış açısıyla piyasaya sürdüğümüz Vodafone Smart Mini'nin ülkemizdeki akıllı telefon penetrasyonunu yukarıya, gelişmiş ülkeler standardına taşımak için bir başka önemli adım olduğunu düşünüyoruz." 3G'nin Türkiye'ye gelişinin 4. yıldönümü olduğunu anımsatan Kitapçı, Türkiye'de bu konuda halen gidilecek yol olduğunun altını çizdi. Vodafone Smart Mini'nin şimdiden, lanse edildiği ülkelerdeki eleştirmenlerden tam not aldığını söyleyen Kitapçı "İngiliz The Independent Gazetesi tarafından 'En İyi 10 Yeni Akıllı Telefon' listesinin 4. sırasında yer almayı başaran Vodafone Smart Mini, Türkiye'deki tüketicileri de uygun fiyata cepten internet keyfi sürmeye hazırlanıyor. Vodafone Türkiye'nin, müşterileri için avantajlı kampanyalar da sunduğu Vodafone Smart Mini kontratlı olarak ayda 1 liradan başlayan fiyatlarla satılacak" dedi.


-Vodafone Smart Mini-
Toplantıda paylaşılan bilgilere göre, faturalı hatlara 24 ay taahhütlü, faturasız hatlara 12 ay taksitle satılacak telefonun teknik özellikleri ise şöyle: "Android Jellybean 4.1 işletim sistemi, 3.5 inç dokunmatik ekran, 320x480 pikel çözünürlük, 2 MP kamera, 1 GHz işlemci, 3G ile 7.2 Mbps internete bağlanma hızı, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, A-GPS, 4 GB dahili depolama alanı, 7 saate kadar konuşma süresi (2G), MicroSD bellek kartı desteği."
TEKNOLOJİ
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...