Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

360 derece manevra yapabilen tekerlek

Düzenleyen:
360 derece manevra yapabilen tekerlek

TEKNOLOJİ Haberleri

William Liddiard tarafından üretilen bu ilginç tekerlek, kullandığı malzemelerle aracının olduğu yerde 360 derece dönmesini sağladı.

William Liddiard, yan tarafına doğru gidebilen Toyota Echo için Youtube’da bir video yayınladı. Liddiard, arabanın herhangi bir yönde hareket etmesine izin veren tekerleklerini kendi tasarladı ve geliştirdi.

 

HER YÖNE GİDEBİLİYOR
Otomobil yanyana gidebildiği gibi rahatlıkla bir daire çizebiliyor ve her yöne manevra yapabiliyor. Liddiard Wheels’in Aptly adlı çok yönlü tekerlekleri herhangi bir araca monte edilip kullanılabilmek üzere tasarladı.

Tekerlekler, herhangi bir hava ve yol koşullarında rahatlıkla kullanılabildiği gibi yol tutuş ve manevra kabiliyeti ile güven veriyor. Şu anda tekerlekler sadece bir konsept olarak üterildi, henüz satış ve toplu üretimi gerçekleşmedi.

 

Buluşun mucidi Liddiard tekerleklerin üretimi ve lisanslaması için tekerlek üretim firmaları ile görüşmeler gerçekleştiriyor.

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...