Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

WhatsApp'ın dikkat çeken güncellemesi yolda!

Düzenleyen:
WhatsApp'ın dikkat çeken güncellemesi yolda!

TEKNOLOJİ Haberleri

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından olan WhatsApp için oldukça dikkat çekici bir güncelleme haberi ortaya çıktı. Yakın bir zamanda yayınlanacak olan güncelleme ile uygulamaya tatil modu geliyor. Peki bu WhatsApp güncellemesi kullanıcılara ne gibi yenilikler sunacak?

WhatsApp için yenilikler bitmek bilmiyor. Ortaya çıkan son bilgi ise güncelleme noktasında kafa rahatlığı isteyenlerin ilgisini çekecek türden.

Gündeme gelen ilk yenilik Sessiz Modu oldu. Akıllı telefonlarda yer alan bu özellik yazılım bazında da karşımıza çıkacak. Android kullanıcıları, uygulamayı sessize aldığında, kısayol ikonu üzerindeki rakamlar da gizlenebilecek.

Basketbol  oyunlarını seven oyuncuların favorilerinden biri olan NBA 2K serisinin son oyunu NBA 2K19 Android sürümü yayınlandı. Google Play Store'da yayınlanan oyun iOS'a göre farklılıklar içeriyor.

Bir diğer özellik ise Tatil Modu oldu. Henüz geliştirme aşamasında olan Tatil Modu, yukarıda bahsi geçen Sessiz Mod üzerine kurulacak bir yapı. Tatil Modu aktif hale geldiğinde, arşive alınmış mesajların, yeni bir mesaj geldiğinde dahi arşivde kalmasını sağlayacak.

Bir diğer yenilik ise WhatsApp ile Instagram hesabı bağlama olacak. Amacı henüz net olarak bilinmese de, kullanıcılar iki hesap arasında bağ oluşturabilecek. (shiftdelete.net)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...