Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Telefonda göz kuruluğuna son

Telefonda göz kuruluğuna son

TEKNOLOJİ Haberleri

Huawei’nin alt markası Honor, yeni modeli Honor 8X’i Türkiye’de satışa sundu.

Ömer Temür İSTANBUL

A101’in online kanalında 2.299 TL fiyatla satışa çıkan Honor 8x, kullanıcıları göz kuruluğu  rahatsızlığından da kurtarıyor. 8 çekirdekli Kirin 710 çip seti ile donatılan Honor 8X, 6,5 inçlik çentikli ekran ve 5,5 inç uzunluğunda ve 7,8 mm kalınlığında bir gövdede 19,5:9 oranıyla geliyor. Bu şekilde sinematik bir görüntü sağlayan Honor, alt sınırı 4,25 mm’ye kadar daraltarak %91 gibi yüksek bir ekran/gövde oranına ulaşmış.
Cihazın kameraları ise gelişmiş yapay zeka özellikleriyle dikkat çekiyor. Arkada 20 MP + 2MP, önde 16 MP kamera bulunan cihaz fotoğraf üzerinde insanları, ağaçları ve gökyüzünü tanıyarak en iyi sonucu elde etmek için rötuş yapıyor. Yapay zekâ teknolojisi tripod ihtiyacını ortadan kaldırırken titreyen ellerle bile 6 saniyede mükemmel sonuç elde edilebiliyor. Honor 8X’in süper ağır çekim özelliği ise videoları 16X yavaş hareketle kaydetmeyi mümkün kılıyor. Bütün bunların yanı sıra cihaz yapay zekâ özelliğini kullanarak metro gibi telefonun çekmediği ortamlarda 3 saniye içerisinde ağa bağlanıyor. Honor 8X  TüV Rheinland onaylı Göz Koruma Modu ile de göz kuruluğu sorununu ortadan kaldırıyor. Bu teknoloji sayesinde cihaz mavi ışığı azaltarak güneş ışığı ve gece-gündüz durumuna göre parlaklık ayarlarını yapıyor. Siyah, mavi ve kırmızı renk seçenekleriyle gelen Honor 8X, 15 Kasım’dan itibaren A101 mağazalarından da satın alınabilecek.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...