Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Instagram'a 'yakın arkadaşlar' özelliği geldi! İşte detaylar...

Düzenleyen:
Instagram'a 'yakın arkadaşlar' özelliği geldi! İşte detaylar...

TEKNOLOJİ Haberleri

Instagram kullanıcılarının hoşuna gidecek bir özellik daha kullanıma sunuldu. Instagram'da paylaşılan hikayeleri sadece belirli kişilerin görmesini sağlayan 'Yakın Arkadaşlar' özelliği eklendi. Yeni özelliğe profil sayfasındaki menüden ulaşılabilecek.

Sosyal ağ Instagram, platformdaki 'Hikayeleri' (Stories) yalnızca belli bir grup ile paylaşmayı sağlayan 'Yakın Arkadaşlar' (Close Friends) özelliğini kullanıma sunduğunu duyurdu.

Konuyla ilgili olarak Instagram’dan yapılan resmi duyuruda,”Büyüyen topluluğuyla, insanların bazı özel anlarını herkesle paylaşmak istemeyeceğini düşünen Instagram, bu özellik sayesinde insanların daha kişisel anlarını yalnızca kendi seçtikleri küçük bir grup ile paylaşmasına izin veriyor” denildi. 

YEŞİL İKON İLE GÖSTERİLECEK

Yakın arkadaşlar listesini oluşturmak için, profil sayfasındaki menüden “Yakın Arkadaşlar” seçeneğine tıklamak ve kişi eklemek gerekiyor.

Bu yeni özellik sayesinde artık Instagram kullanıcıları hikaye paylaşırken yalnızca yakın arkadaşlar listesiyle paylaşma seçeneğini görecek. Birinin yakın arkadaşlar listesinde olup hikayelerini görüntülerken ise kullanıcıların karşısına yeşil bir ikon çıkacak.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...