iPhone 11’in en büyük özelliği bataryası olacak

iPhone 11’in en büyük özelliği bataryası olacak

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple’ın bu yıl eylül ayında duyurmayı planladığı yeni akıllı telefonu iPhone XI (iPhone 11) pek çok yeni özelliği de beraberinde getirecek.

Ancak iPhone 11’in en dikkat çeken yönü bataryası olacak. Apple’ın uzun yıllardır iPhone bataryalarıyla sorun yaşadığı biliniyor. Hızlı tükenen batarya ömründen şikayet eden kullanıcıların geri bildirimlerini yakından takip eden şirket, bu kez batarya konusunda önemli iyileştirmeler yapmayı planlıyor. Apple’a yönelik analizleri ile tanınan Ming-Chi Kuo, ters kablosuz şarj teknolojisinin iPhone 11’lerde de bulunacağını bu sayede iPhone’ların artık başka telefonları da kablo desteği olmaksızın şarj edebileceğine dikkat çekti. Bu teknolojiden dolayı iPhone 11’in bataryasının 3491 mAh ila 3560 mAh arasında bir kapasiteye sahip olması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...