Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yerli yazılım OCTOPOD 10 ülkeye girdi

Yerli yazılım OCTOPOD 10 ülkeye girdi

TEKNOLOJİ Haberleri

Türk yazılımcıların geliştirdiği Octopod, işletmelere kendi ihtiyaçlarına uygun yazılımları “oyun oynar gibi” kolay ve pratik biçimde geliştirme imkânı sunuyor.

Toplamda 12 bin 500 kullanıcıya erişen ve dünyada 10 distribütörle çalışan Türk girişimi, ABD pazarına da açıldı. Octopod Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Balo, “25 milyar dolarlık pazarda hizmet vermeye başlamamızın üzerinden iki yıl geçti. 120 kurumsal müşteride, 400’ün üzerinde proje gerçekleşti. Hazır yazılımların sunduğu ortalama yüzde 65 verimliliğe rağmen Octopod, şirketlerin ihtiyacını yüzde 100 karşılayacak şekilde yazılım geliştirebilme kabiliyetinde... Amerika üzerinden tüm dünyaya ulaşma politikası izleyeceğiz. Her sektörün kendine özel istekleri, çalışma modelleri var. Bu beklentileri karşılayacak insan kaynağı ise maalesef yetersiz. Octopod, klasik yazılım geliştirme metotlarına göre 20 kat daha hızlı yazılım geliştirme imkânı sunuyor” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...