PUBG oynayanlar dikkat! 10 yıl ceza alabilirsiniz...

Düzenleyen:
PUBG oynayanlar dikkat! 10 yıl ceza alabilirsiniz...

TEKNOLOJİ Haberleri

Dünyayı kasıp kavuran PUBG'nin mobil versiyonunda bazı oyuncuların çeşitli yöntemlerle hile yapması, diğer oyuncuların canını sıkıyor. PUBG'nin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamayla bu durumun önüne geçmek için büyük cezalar verileceği belirtildi.

018'in Mart ayından beri piyasada olan PUBG Mobile'da sayıları iyice artmaya başlayan hilekarlara önlem alınacağı açıklandı. Twitter hesabından yayınladığı açıklamada oyunun asıl amacı olan eğlence ve rekabete gölge düşüren bu kişilerin tespit edildiği anda 10 yıl ceza alacağı söylendi.

10 YIL BOYUNCA OYUNA GİRME YASAĞI
Özellikle diğer oyuncuların rapor ve şikayetlerini dikkate alma hususunda daha da hassas davranacak olan PUBG Mobile, hile yapan kullanıcıların güncel listesini de herkesle paylaşacak. Eylül ayındaki şikayet ve tespitlerle şimdiye kadar 3 bin 500 kişi tam 10 yıl boyunca oyuna girememe yasağı aldı.

PUBG'den yapılan açıklama şöyle:
"Her oyuncu için adil ve eğlenceli bir oyun ortamı sunmaya ve hile yapanların önüne geçmeye çalışıyoruz. Bu konuyu çok ciddiye alıyoruz. Bu nedenle, hile yaptığı belirlenen her bir hesaba 10 yıllık yasak verilmiştir. Bundan sonra da cezalar devam edecektir. Tüm oyunculara adil oyunun önemini hatırlatmak isteriz"

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...