Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Oppo'dan iki yeni model: Selfie kamerasını çiftledi

Oppo'dan iki yeni model: Selfie kamerasını çiftledi

TEKNOLOJİ Haberleri

Oppo yeni modelleri Reno 4 ve Reno 4 Pro'yu tanıttı. 6,4 inç büyüklüğünde Full HD+ AMOLED bir ekran ile gelen Oppo Reno 4'de biri 32 MP diğeri 2 MP çözünürlüğünde çift ön kamera ile arkada 48 MP ana kamera (OIS yok) + 8 MP ultra geniş açılı kamera + 2 MP B&W kamera bulunuyor. Telefonun kalbinde ise Snapdragon 765G işlemcisi, 8 GB RAM ve 128 GB / 256 GB dâhili depolama alanı yer alıyor.

ÖMER TEMÜR

6,5 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olan Oppo Reno 4 Pro ise 90 Hz ekran yenileme hızıyla dikkat çekiyor. İşlemci tarafında Oppo Reno 4 ile aynı platformu paylaşan Reno 4 Pro, 12 GB RAM seçeneği ile Reno 4'ten ayrışıyor. 128 GB / 256 GB dâhili depolama alanı seçeneği Oppo Reno 4 Pro'da da yerini koruyor. Reno 4'te de 48 MP ana kamera kullanılıyor ancak kamera optik imaj sabitleme desteği sunuyor. Ana kameranın yanında ise 12 MP ultra geniş açılı kamera + 13 MP telefoto kamera bulunuyor. Önde ise 32 MP çözünürlüğünde tek bir kameraya sahip.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...