Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dijital taşımacılık platformu Saloodo! Türkiye'de

Dijital taşımacılık platformu Saloodo! Türkiye'de

TEKNOLOJİ Haberleri

Yük sahiplerini ve taşımacıları dijital ortamda buluşturan Saloodo! Türkiye'de faaliyetlerine başladı. İlk olarak 2017'de Almanya'da kullanıma sunulan Saloodo! hâlihazırda Hollanda ve Polonya'nın da aralarında olduğu 35 ülkede 12 binin üzerinde nakliyeciye hizmet veriyor.

ÖMER TEMÜR

Türkiye'nin kendileri için stratejik bir pazar olduğunu belirten Saloodo! Genel Müdürü Antje Huber "Orta Doğu ve Afrika kıtasına başarıyla giriş yaptıktan sonra stratejik büyümemizi Türkiye'ye adım atarak sürdürüyoruz. Asya, Çin ve Hindistan’ın global seviyede büyümeye etkileri ile her geçen gün ekonomik olarak bölgesel önemini artırıyor. Asya'nın kapısı olarak tanımlayabileceğimiz ve akıllı lojistik çözümlerine olan talebin düzenli olarak arttığı Türkiye de Saloodo! için stratejik bir pazar" dedi. DHL Freight Türkiye Satış Pazarlama ve Müşteri Hizmetleri Direktörü Çağla Mutluer de Saloodo!'nun çevrim içi yük alışverişini ve dijital yük operatörlüğünü tek platformda bir araya getirdiğine dikkat çekerek "Saloodo!, tek çatı altında nakliyecileri ve yük sahiplerini bir araya getiren bölgenin güvenli ve kolay kullanımlı bir arayüze sahip  ilk dijital platformu olma özelliğini taşıyor” diye konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...