Dünyanın en hızlı büyüyen akıllı telefon markası: Realme

Dünyanın en hızlı büyüyen akıllı telefon  markası:  Realme

TEKNOLOJİ Haberleri

Dünyanın önde gelen akıllı telefon markalarından Realme, 2020'nin ikinci çeyreğinde yüzde 11 büyüme ile pandemi döneminde büyüyen tek marka oldu.

ÖMER TEMÜR

Realme Counterpoint tarafından da dört çeyrek üst üste  dünyanın en hızlı büyüyen akıllı telefon markası seçildi. En son kullanıcı rakamlarına göre yılın ilk yarısında kullanıcılarına 15 milyon daha ekleyen Realme, Counterpoint Research ve IDC'ye göre bugün Tayland, Hindistan, Kamboçya, Mısır, Myanmar, Filipinler, Ukrayna, Endonezya ve Vietnam'da ilk 5 akıllı telefon markası arasına girmiş durumda. Realme, perakende pazarlarında X50 Pro 5G'den başlayarak 5G ürünlerini tanıtmaya odaklanıyor. Hindistan'da ilk 5G özellikli amiral gemisi telefonu, Tayland'ın da ilk 5G telefonunu pazara sunan şirket ayrıca Kamboçya'nın 1.000 USD altında ilk 5G telefonunu da piyasaya sürdü.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...