Sony Deneyim Merkezi Sirkeci’de kapılarını açtı

Düzenleyen:
Sony Deneyim Merkezi  Sirkeci’de kapılarını açtı

TEKNOLOJİ Haberleri

Sony Fotoğraf ve Video Deneyim Merkezi, Sirkeci’deki yeni adresinde kapılarını açtı.

Dünyada Sony’nin Tokyo dışındaki tek deneyim merkezi olma özelliği taşıyan merkez yenilenirken hizmet kapsamını da genişletti. Yeni merkezde, içerisinde Sony video ekipmanları, çekim için arka fon perdesi, ışık, çekim masası ve edit masasının yer aldığı bir Vlog Stüdyosu ile Sony fotoğraf makineleri, sonsuz perde, paraflaş ve ışık ekipmanları bulunan bir fotoğraf stüdyosu yer alıyor. Sony ekipmanlarıyla çekim yapmak isteyen herkesin kullanımına açık olan stüdyolardan yararlanmak için yalnızca önceden randevu almak gerekiyor.
Ayrıca farklı özellikte etkinliklere ev sahipliği yapmaya uyumlu bir Workshop Odası da bulunuyor. Dışarıdan kullanımlara açık olan Workshop Odası’nda Sony marka elçileri ve fotoğraf/videografi alanında uzman isimlerin katılımıyla etkinlikler gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...