Yurt dışında online şirket kurma dönemini başlattı

Yurt dışında online şirket  kurma dönemini başlattı

TEKNOLOJİ Haberleri

Türkiye’de vergi dairesine, notere, ticaret odasına gitmeye gerek kalmadan 10 dakika gibi kısa bir sürede online olarak şirket kurma hizmeti veren Mükellef, yurt dışına açılmak isteyen girişimciler için yeni uygulamasını hayata geçirdi.

ÖMER TEMÜR

Mükellef ile ilk etapta Amerika ve İngiltere’de de online olarak şirket kurabilecek. Yurt dışında şirket kurmak için fiziki olarak gereken bütün prosedürlerin online platform üzerinden gerçekleştirilebildiği uygulama ile kayıt işlemlerinin tamamlanmasının ardından birkaç gün içinde şirket aktif hâle geliyor. Mükellef Kurucu Ortağı Okan Şafak “2019 yılı verilerine göre Amerika’da 1,5 milyon İngiltere’de 800 bin şirket kurulduğunu görüyoruz. Şu anda ABD ve İngiltere için başlattığımız hizmetimizi, 2021 sonuna kadar 10 ülkeye çıkarmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...