Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

COVID-19 savaşçıları sahaya inmeye hazırlanıyor

COVID-19 savaşçıları sahaya inmeye hazırlanıyor

TEKNOLOJİ Haberleri

İstanbul Kalkınma Ajansı “COVID-19 ile Mücadele ve Dayanıklılık Programı” kapsamında desteklenen BIOStartup CoronaSprint Projesi tamamlandı.

ÖMER TEMÜR

Araştırmacı İlaç Firmaları Derneği (AIFD) tarafından Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığının (TÜSEB) ortaklığında ve ReDis Innovation iş birliğinde yürütülen projede COVID-19 ile mücadele sürecine destek olacak 16 proje belirlendi. Bu süreçte toplam 60'a yakın toplantı yaptıklarını belirten AIFD Yatırım Politikaları Direktörü Cengiz Aydın “İki ay gibi kısa bir sürede aralıksız çalışarak COVID-19’a ilişkin önceliklendirilmiş problemlere çözüm üreten startup’larımızın çabalarını ayakta alkışlıyoruz. BIOStartup Program mezun havuzunu kaynak olarak kullanan CoronaSprint Projesi de kendisini besleyen bir ekosisteme dönüştü. Amacımız bu ekosistemin devamlılığını sağlamak olacak. Projelerin hayata geçmesi zaman alabilir. İlaç firmaları, TÜSEB, projemizin bütün aşamalarında destek olan çok değerli mentorlarımız, startup’lar ve uzmanlarla sürekli iletişim içerisinde olup gereken alanlarda çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...