PlayStation 5 karaborsaya düştü

PlayStation 5 karaborsaya düştü

TEKNOLOJİ Haberleri

Sony'nin merakla beklenen yeni oyun konsolu PlayStation 5, Türkiye'de satışa sunuldu. 19 Kasım'da 8 bin 299 TL fiyattan satışa çıkan PlayStation 5 modeli stoklar tükenince karaborsaya düştü. Karaborsada fiyatlar ise 15 bin liraya kadar çıkıyor.

ÖMER TEMÜR

Cihaz, PlayStation 5 ve PlayStation 5 Digital Edition olmak üzere iki farklı model modelden oluşuyor. PlayStation 5’in oyun kütüphanesi, SIE Worldwide Studios’un çıkış oyunları olan Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Demon’s Souls, Sackboy: Büyük Macera ve Astro’s Playroom ile birlikte PlayStation konsol tarihinin en iyi çıkış listesine sahip. PS5 sahipleri, aralarında Call of Duty: Black Ops Cold War (Activision), Fortnite (Epic Games), FIFA 21 (EA), NBA 2K21 (2K), Godfall (Gearbox Publishing), Watch Dogs: Legion, Assassin’s Creed Valhalla (Ubisoft) ve çok daha fazlasının bulunduğu çok sayıda merakla beklenen oyunu bu sezonda oynayabilecek.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...