Online doktor 150 bin elektronik reçete yazdı

Online doktor 150 bin elektronik reçete yazdı

TEKNOLOJİ Haberleri

Korona ile birlikte sağlık platformuna olan ilgi arttı. Hastaları doktorlar ile görüntülü olarak buluşturan Bulutklinik platformunun 2020 yılı başında 470 bin olan hasta sayısı 2021 Ocak ayı itibarıyla bir milyona yaklaştı.

ÖMER TEMÜR

Bulutklinik platformunda bu süreçte ayrıca 150 binden fazla elektronik reçete yazıldı. Bulutklinik Kurucu Ortağı Ali Hulusi Ölmez “2016 yılında kurmuş olduğumuz Bulutklinik; hekim, kurum ve hasta portföyünü 2020 yılında büyük oranda artırarak klasik anlamda sunulan sağlık hizmetine ciddi bir alternatif olabileceğini gösterdi. 2021 yılında yeni iş birliklerimiz ile katlanarak büyüyeceğiz. Ayrıca platformlarımızı güncelleyerek hastalarımıza verdiğimiz hizmeti sürekli iyileştiriyoruz. Amacımız büyük doktor havuzumuz sayesinde insanların sağlıkları hakkında ilk başvuru noktası hâline gelmek” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...