Turkcell ‘Esnek Çalışma Modeli’ ile sınırları kaldırdı

Turkcell ‘Esnek Çalışma Modeli’ ile  sınırları kaldırdı

TEKNOLOJİ Haberleri

Turkcell,‘Esnek Çalışma Modeli’ ile çalışma hayatında sınırları kaldırdı. Bu modelle yurt içi ve yurt dışındaki tüm Turkcell çalışanları işin gerekliliğine göre evden veya ofisten çalışabilecek.

ÖMER TEMÜR

Turkcell Hukuk ve İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Serhat Demir, beş yıldır uzaktan çalışma modelini uyguladıklarını belirterek “Personelimize haftada bir gün uzaktan çalışma izni veriyorduk. Pandemi sonrasında çalışanlarımızın fikrini alarak tüm sınırları ortadan kaldırmaya karar verdik. Çalışanlarımız artık istedikleri yerden istedikleri kadar çalışabilecekler. Ofis hayatını da Turkcell Life uygulaması ile çalışanlarımızın cebine taşıdık” dedi. Turkcell Life uygulamasına eklenen yeni ‘Dijital Ofis’ modülü ile çalışanlar ofiste masa veya toplantı odası ya da otopark için rezervasyon yapabiliyor. Çalışanları uygulamayı sadece ofis için değil; isterlerse kuaför, spor salonu, doktor, pedagog, diyetisyen, psikolog randevusu almak için de kullanabiliyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...