Vodafone, Samsung Galaxy Note 3'un satış tarihini açıkladı

/ Kaynak: AA
Vodafone, Samsung Galaxy Note 3'un satış tarihini açıkladı

TEKNOLOJİ Haberleri  / AA

Vodafone Türkiye, Samsung Galaxy Note 3'ü 23 Eylül'de satışa sunacak.

Vodafone Türkiye açıklamasına göre, Samsung Galaxy Note 3, Vodafone Red'e özel fırsatlarla Vodafone Red tarifelerine ek ayda 35 liradan başlayan fiyatlarla abonelere sunulacak. Yeni Note'un satışları Vodafone'da 23 Eylül itibariyle başlayacak. Her yöne 8000 dakika, 4000 SMS ve 4 GB internet sunan Red Elite tarifesiyle kampanyalı olarak Samsung Galaxy Note 3 alanlara, ABD'de 299 dolara satılan Samsung Galaxy Gear akıllı saat hediye edilecek. nbsp;Samsung Galaxy Gear, Samsung Galaxy Note 3 ile direkt iletişim kurarak kullanıcıların kolunda hem şık bir saat, hem de bir akıllı iletişim cihazı olarak görev yapıyor. Ayrıca Samsung Galaxy Note 3'ü, her yöne 4000 dakika, 2000 SMS ve 2 GB internet sunan Red tarifesiyle alanlara orijinal Samsung S-view kılıf hediye edilecek. Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, konuya ilişkin şunları kaydetti: nbsp;"Vodafone Türkiye olarak, abonelerimiz dünya kalitesinde en son teknolojilere eşit şekilde ve kolaylıkla erişebilsin, eriştikten sonra da kolaylıkla kullanmaya başlayabilsin diye geçtiğimiz yıl Akıllı Cihaz Akıllı İletişim Platformu A.C.A.İ.P'i hayata geçirdik. Uçtan uca mobil iletişim ihtiyaçlarını karşılamayı hedeflediğimiz ve iletişim hizmetlerimizi baştan tam olarak sunduğumuz Vodafone Red abonelerimize, A.C.A.İ.P cihazları avantajlarla ulaştırıyoruz. Akıllı telefon dünyasında öncü markalarından Samsung'un üstün özelliklere sahip Galaxy Note ailesinin yeni üyesini Vodafone Red farkıyla Türkiye'ye getiriyoruz. Vodafone Red'lileri, tarifelerine ek 35 TL'den başlayan fiyatlarla Samsung Galaxy Note 3 ile buluşturuyoruz. Bu yeni akıllı telefonu, 3G altyapımıza durmaksızın yaptığımız yatırımlarla bir yıl içinde neredeyse 2 katına yükselttiğimiz 3G hızımız ve çift taşıyıcılı Süper İnternet teknolojimizle
sunuyoruz. Ayrıca Red Elite tarifesi abonelerine Samsung Galaxy Gear akıllı saat, Red tarifesi abonelerine de orijinal Samsung S-view kılıf hediye ediyoruz. Vodafone Red abonelerimize son teknoloji cihaz ve ürünleri sunmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Tüketicilerimizin ihtiyaçlarına cevap veren, onların hayatlarını kolaylaştıran hizmetler ve ürünler sunmaya devam edeceğiz."
TEKNOLOJİ
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...