Türk e-Posta yazılımı artık yurt dışında

Türk e-Posta yazılımı artık yurt dışında

TEKNOLOJİ Haberleri

Türkiye’nin ilk dijital pazarlama teknoloji ve servis sağlayıcılarından Related Digital’in KOBİ’ler için özel olarak geliştirdiği dijital pazarlama kanalı “Euromsg Express”, Türkiye’de gördüğü yoğun ilginin ardından yurt dışında atağa geçti.

ÖMER TEMÜR

Tamamı Türk mühendisler tarafından geliştirilen söz konusu ürününün ülke dışındaki ilk durağı ise Birleşik Arap Emîrlikleri ve Katar oldu. Euromsg Express’in sunduğu çok sayıda avantajla rakiplerinden ayrıştığını vurgulayan Related Digital CEO’su Sedat Kılıç, “Türkiye'de self-servis e-Posta pazarlama ürünü olarak hızla büyüyen Euromsg Express; sektörlere özel olarak geliştirdiği fonksiyonlar, içerikler ve ürün yetenekleri ile öncelikle Orta Doğu’dan başlayarak Afrika ve Doğu Avrupa’da hizmet vermeye başlayacak” dedi. Euromsg Express’in e-posta pazarlamanın temel özelliklerini karşılayacak şekilde tasarlandığını dile getiren Kılıç, “Euromsg Express, self-servis kullanılan bir dijital e-Posta pazarlama kanalı. Ara yüzü ve özellikleri kullanıcıların uygulamadaki yönlendirmelere hızlıca adapte olmasını sağlıyor. KOBİ’ler 12 dakika gibi kısa bir sürede seçtiği kampanyaları başlatma imkânına sahip” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...