Bitpanda, uzaktan çalışma için AR-GE merkezi kuruyor

Bitpanda, uzaktan çalışma için AR-GE merkezi kuruyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Viyana merkezli finans teknolojileri şirketi Bitpanda önümYeni kurulacak Blockchain Research & Development Hub tamamen uzaktan çalışacak 30 yeni yazılım geliştiriciyi istihdam edecek. üzdeki iki yılda AR-GE merkezine 10 milyon avroluk yatırım yapacak.

ÖMER TEMÜR

AR-GE merkezinin blockchain kullanımının artmasında önemli bir rol oynayacağını belirten Bitpanda Türkiye ve MENA Bölgesi Yönetici Direktörü Elbruz Yılmaz “Blockchain çok kısa sürede hızlı bir gelişim gösterdi ve dijital kabiliyetlerin daha yüksek bir tempoda geliştirilmesi, bu alanda faaliyet gösteren her şirketin en büyük önceliği. Türkiye’nin büyük ve kaliteli mühendislik yetenek havuzunun ve Türkiye'de blockchain’e olan ilgi düzeyinin farkındayız. Tamamen uzaktan çalışacak Araştırma ve Geliştirme Merkezimizin Türk mühendisler için cazip bir yer olacağına inancımız tam ve bu merkezle Türkiye’de giderek büyüyen iş ortağı, geliştirici ve mühendis ekosistemimize destek sağlamayı sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...