Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Anker’den yeni kulaklık: Soundcore R100

Anker’den yeni kulaklık:  Soundcore R100

TEKNOLOJİ Haberleri

Anker, Soundcore R100 TWS bluetooth kulaklığını Türk kullanıcılarla buluşturmaya hazırlanıyor. Ekim ayında Türkiye’de satışa çıkacak Soundcore küçük tasarımı ile dikkat çekiyor.

ÖMER TEMÜR

Aktif ses engelleyiciye sahip kulaklık tek şarjla 6,5 saate kadar, şarj kutusu ile 25 saate kadar pil ömrü sunuyor. Anker Türkiye, İsrail ve Orta Asya Ülke Müdürü Cem Bodur, Soundcore markası ile yeni ürünleri kullanıcılarla buluşturmaya devam edeceklerini belirterek “Soundcore markası  altında geliştirdiğimiz ürünler, her zaman kullanıcılarımızın beğenisini kazanmayı başarıyor. Ses kalitesi, son teknoloji özellikleri ve her bütçeye hitap eden fiyat politikasıyla kullanıcılarla buluşturduğumuz ürünlerimiz, özellikle Z kuşağının beklenti ve taleplerine göre şekilleniyor. Soundcore R100 uygun fiyatı ve gelişmiş özellikleriyle Türkiye’de çok sevilecek” dedi.

Anker’den yeni kulaklık:  Soundcore R100


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...