Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

BiP'in kullanıcı sayısı bir gecede ikiye katlandı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
BiP'in kullanıcı sayısı bir gecede ikiye katlandı

TEKNOLOJİ Haberleri  / AA

Uluslararası pek çok uygulamada dün yaşanan kesintiler süresince Türk mühendislerin geliştirdiği BiP, bir gecede kullanıcı sayısını iki kat artırdı.

WhatsApp, Instagram ve Facebook gibi dünyanın en çok tercih edilen uygulamaları dün birkaç saat süren kesinti yaşadı. Bu süreçte büyük zorluk yaşayan kullanıcılar alternatiflere yönelirken BiP, müşterilerine kaliteli iletişim sunarak sadece bir gecede aktif kullanıcı sayısını iki kat artırdı.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, Türk mühendislerin geliştirdiği iletişim platformu BiP kullanım rekorları kırarken, her geçen gün milyonların tercihi olmaya devam ediyor.

Dün yaşanan global uygulamalardaki kesintilerin ardından milyonlar güvenli ve kesintisiz hizmet sunan BiP'i tercih ederken, uygulama sadece bir gecede aktif kullanıcı sayısını 2 kat artırdı. Yeni kullanıcıların yarısını Türkiye dışından gelen uluslararası müşteriler oluştururken, bu süreçte mesajlaşma adedi yaklaşık 4 kat arttı, BiP'in toplam indirme adedi ise 87 milyonu aştı.

192 ÜLKEDE HIZLI VE GÜVENLİ İLETİŞİM

BiP sadece Türkiye'de değil dünyanın 192 ülkesinde de hızlı ve güvenli iletişim hizmeti veriyor.

Rakiplerinden farklı ve üstün özelliklere de sahip olan BiP'te 15 kişiye kadar HD kalitesinde sesli ve grup görüntülü görüşmenin yanı sıra HD fotoğraf paylaşma seçeneği de bulunuyor.

Müşterilerini dinleyerek her geçen gün yeni özellikleri hayata geçiren BiP, geçtiğimiz günlerde de yoğun talep gösterilen üzerine ‘Durum Özelliği’ni kullanıcılarıyla buluşturdu.

Yenilenen ara yüzüyle birlikte sadeleşen tasarımıyla dikkati çeken BiP, ‘Anlık Çeviri’ özelliği sayesinde mesajlaşma sırasında 106 farklı dilde sohbet etmeye imkan verirken, sadece normal zamanda değil afet anlarında da ‘Acil Durum’ özelliğiyle de kesintisiz iletişim sunuyor.

Dünya genelinde operatör fark etmeksizin herkesin kullanabildiği BiP’in 'Grup Taşıma' özelliği sayesinde, kullanıcılar daha önce kullandıkları mesajlaşma uygulamasındaki gruplarını ve sohbet geçmişlerini hızlı ve kolay şekilde BiP'e aktarabiliyor.

Kullanıcılar BiP'e mevcut sohbet gruplarını aktarırken grupta daha önce BiP'i yüklemiş olan kullanıcıları da tek tek seçmek zorunda kalmadan uygulamaya otomatik olarak ekleyebiliyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...