Şarj sorunu Anker ile ortadan kalkıyor

Şarj sorunu Anker ile ortadan kalkıyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Akıllı cihazlar sektörü büyümeye devam ederken akıllı telefonlar artık bazı hizmetleri kullanıcılarına sunmamaya başladı. Yeni cihazların kutularından kulaklık çıkmazken şimdi de kutudan çıkan şarj cihazları tarihe karıştı. Durum böyle olunca premium şarj cihazlarına olan talep de artmaya başladı.

ÖMER TEMÜR

Kullanıcılarının ihtiyaç ve taleplerini dikkate alarak ürün geliştiren Anker, satış rekorları kıran Anker Powerport III Nano 20 W şarj aletinin ardından şimdi de 65 vatlık yüksek çıkış gücüne sahip ultra kompakt Anker PowerPort III Pod 65 W duvar şarj cihazını Türkiye’de tüketicilerle buluşturdu.

Şarj sorunu Anker ile ortadan kalkıyor
Anker'in yeni şarj cihazına yoğun ilgi

Neredeyse bütün Apple modelleriyle ve pek çok Android cihazıyla uyumlu olarak çalışabilen Anker PowerPort III Pod üç farklı fiş başlığıyla satışa sunuluyor. Bu sayede kullanıcılar Amerika’da, İngiltere’de, Avrupa’da nerede olursa olsun kolaylıkla şarj edebiliyor.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...