WhatsApp'tan bir yenilik daha: Gizlilik kişiselleşiyor

Düzenleyen:
WhatsApp'tan bir yenilik daha: Gizlilik kişiselleşiyor

TEKNOLOJİ Haberleri

WhatsApp’ta gelecek güncelleme ile birlikte kullanıcılar bilgilerini kimlere göstermek istediğini seçebilecek.

WhatsApp en son güncelleme ile birlikte dört farklı uygulamadan kullanma imkanı sunmuştu. Bir süre önce kullanıcılarına gizlilik politikasında değişiklik yaptığını açıklayan Whatsapp ve tepkiler sonucunda geri adım atmıştı.

WhatsApp'tan bir yenilik daha: Gizlilik kişiselleşiyor

WABetaInfo’ya göre, WhatsApp’a yeni bir değişiklik geliyor ve kullanıcılar fotoğrafınızı, son görülmenizi ve hikayenizi kime gösterebileceğinizi seçebileceksiniz. Yeni güncellemeden önce kullanıcılar durumlarını herkese, kişilere veya hiç kimseye gösterme seçeneğine sahipti.
 
WhatsApp’a masaüstü özelliği içinde 4 yeni özellik geliyor. Whatsapp, mobil kullanıcıların web sürümünde faydalanamadığı bazı özellikleri ekleyecek.

FOTOĞRAF DÜZENLEME ÖZELLİĞİ

WhatsApp'tan bir yenilik daha: Gizlilik kişiselleşiyorWhatsApp’ta gelecek güncelleme ile birlikte kullanıcılar bilgilerini kimlere göstermek istediğini seçebilecek.

Bu özellikten mobil kullanıcılar için kısıtlıyken web sürümünde de kullanıcılar, fotoğraf üzerine yazı yapıştırıp düzenleyebilecek.

ÇIKARTMA (STICKER) ÖZELLİĞİ

Bu özellik ile kullanıcılar web sürümünde de sohbetlerine önerilen çıkartma özelliğinden faydalanabilecek.

UÇTAN UÇA ŞİFRELEME

Whatsapp kullanıcılarının en çok tartıştığı konulardan biri sohbetlerin bir başkası tarafından okunup okunmadığı. Yeni özellik ile web sürümünde de uçtan uça şifreleme özelliği gelecek.

ÇEVRİMDIŞI MESAJLAŞMA ÖZELLİĞİ

WhatsApp'tan bir yenilik daha: Gizlilik kişiselleşiyor


Bu özellik ile kullanıcılar çevrimdışı olarak mesaj alma ve cevaplayabilme özelliğinden faydalanabilecek.

‘HERKESTEN SİL’ SINIRSIZ OLACAK

Gelecek güncellemeler ile beraber ‘herkesten sil’ özelliği sınırsız olacak.






 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...